Upotreba

Immuno GD-poly je prirodni proizvod na bazi gljive Ganoderma lucidum (Reishi), poznate po brojnim lekovitim svojstvima vekovima unazad.

Zahvaljujući bioaktivnim supstancama koje ona sadrži (beta-glukani i drugi polisaharidi, triterpeni, organski germanijum i druge), pomaže kod:

Alergije

(pomaže da se smanji rizik za nastanak alergije i umanje tegobe kada se ona javi)

OSLABLJENOG IMUNITETA

(prirodno i postepeno utiče na jačanje imuniteta i vraća ga u ravnotežu kada je narušen)

CIRKULACIJE KRVI

(doprinosi zdravlju vaskularnog sistema)

Immuno GD-poly se posebno preporučuje osobama alergičnim na polen, ambroziju, prašinu, kod alergijske astme, sinuzitisa, bronhitisa i alergijske kijavice, ali i osobama koje na prirodan način žele da optimizuju svoj imunitet i dovedu ga u fino, balansirano stanje.

NAČIN UPOTREBE:
Dva puta dnevno po tri kapsule popiti uz čašu mlake vode, pola sata posle jela

Napomene:
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Ovaj proizvod nije lek i ne može se koristiti kao zamena za lek. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja:
Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Proizvode na bazi ganoderme ne treba da koriste osobe sa autoimunim oboljenjima, jer ganoderma utiče podsticajno na imuni odgovor, osobe na imunosupresivnoj terapiji, osobe sa poremećajima koagulacije krvi i osobe na terapiji oralnim antikoagulansima. Primenu ganoderme treba prekinuti najmanje 2 nedelje pre planiranih hirurških zahteva.

Način čuvanja:
Proizvod čuvati u originalnom pakovanju, zaštićen od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.