Jačanje IMUNITETA

Usled oslabljenog imuniteta, naročito u jesenjem i zimskom periodu, vrlo često se javljaju grip, prehlade, ali i druge, mnogo ozbiljnije, infekcije kao što su herpes, virus mononukleoze i druge. Zbog toga je izuzetno važno da imamo jak imuni sistem kako bi se naš organizam uspešno odbranio. Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, Immuno GD-poly deluje na postepeno i prirodno jačanje imunog sistema, obezbeđujući jaku zaštitu celog organizma.

Ono što posebno izdvaja Immuno GD-poly je to što je obogaćen prečišćenim polisaharidima koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Ganoderma lucidum sadrži preko 200 bioaktivnih supstanci (polisaharide, organski germanijum, vitamine B, C, D…) koje pomažu u imunomodulatornom, antiviralnom, antioksidantnom i antizapaljenskom delovanju.

Immuno GD-Poly je potpuno prirodni preparat na bazi Ganoderme lucidum koji se koristi za jačanje imunog sistema.

KAKO GANODERMA LUCIDUM UTIČE NA JAČANJE IMUNITETA?

Kada organizam dođe u susret sa virusom ili bakterijom, polisaharidi iz preparata Immuno GD-poly povećavaju broj ćelija imunog sistema, tako da one mnogo brže prepoznaju virus i bakteriju, vezuju ih za sebe i uništavaju. Samim tim smanjuje se mogućnost nastanka infekcije i bolesti.

Immuno GD-poly pomaže da se pojača imunitet, spreči grip i prehladu i kontrolišu hronične virusne infekcije: HERPES, KOKSAKI, CITOMEGALOVIRUS, MONONUKLEOZA, HEPATITIS i dr.

Immuno GD-Poly je dijetetski suplement koji je detaljno proučen i bezbedan za upotrebu.

Immuno GD-poly stimuliše funkciju i aktivnost ćelija imunog sistema neophodnih za odbranu organizma od različitih mikroorganizama. Pod uticajem bioaktivnih jedinjenja dolazi do aktivacije ćelija odbrambenog sistema, kao što su makrofagi, T-limfociti, B-limfociti, NK-ćelije, dendritske ćelije i druge antigen prezentujuće ćelije. Dolazi do povećane produkcije citokina (proteini koje sekretuju ove ćelije i koje su značajne za njihovu funkciju).