Sprečavanje ALERGIJA

Svi koji pate od alergija znaju koliko ona može biti naporna i neprijatna: uporno kijanje u napadima, suzenje i svrab očiju, curenje i svrab nosa, začepljen nos, uporan suvi kašalj, otežano disanje uz ”zviždanje” i povremeno gušenje, svrab kože…

Immuno GD-poly je potpuno prirodan preparat koji regulacijom imunog odgovora pomaže da se:

Spreči pojava alergije

(Immuno GD poly štiti ćeliju, sprečava oslobađanje histamina i vezivanje alergena)

Ukoliko se alergija javi

Pomaže da se uklone tegobe

(gušenje, kijanje, peckanje u grlu, curenje vodenastog sekreta iz nosa, crvenilo i svrab očiju).

C

Zašto IMMUNO GD POLY

Immuno GD-poly je JEDINI preparat koji je dodatno obogaćen polisaharidima, koji uz triterpene i organski germanijum najsnažnije deluju protiv alergije.

C

Immuno GD-poly sadrži preko 200 bioaktivnih supstanci medicinske pečurke Ganodermae lucidum koje regulišu i balansiraju reakciju organizma na uzročnike alergije.

C

KOME SE PREPORUČUJE

Preporučuje se preventivno korišćenje preparata Immuno GD-poly tri nedelje pre očekivanog delovanja uzročnika alergija.

C

Immuno GD-poly se posebno preporučuje osobama alergičnim na polen, ambroziju, prašinu, kod alergijske astme, sinuzitisa, bronhitisa i alergijske kijavice.

Immuno GD-poly sprečava oslobađanje histamina koji je osnov svake alergijske reakcije. Zato se i preporučuje pre svega kod alergija na ambroziju, polen, kod alergijskog bronhitisa, bronhijalne astme i alergijskog sinuzitisa.

Ispitivanja u kliničkim studijama i primena u praksi pokazali su da dolazi do smanjenja ili čak potpunog nestanka simptoma alergija kao što su gušenje, peckanje u grlu, curenje providnog sekreta iz nosa, podbule i suzne oči i konstanto kijanje.

Kod bronhitisa u 99% slučajeva dolazi do poboljšanja postojećeg stanja, a u čak 60% i do potpunog oporavka. Mehanizam dejstva preparata je objašnjen na molekularnom nivou, a svodi se na blokadu oslobađanja histamina. Uloga histamina je centralna, on je okidač koji pokreće niz reakcija koje dovode do pojačanja imunog odgovora organizma i posledično pojave alergije.

GARANCIJA se odnosi samo na SEZONSKE ALERGIJE: polenske kijavice, alergije na ambroziju, alergije na trave i drveće.