Prevention of ALLERGIES

All people who suffer from allergies know how unpleasant they can be. Constant sneezing in waves, teary eyes and eye itch, oozing and nose itch, clogged nose, constant dry cough, hardened breathing followed by “whistles” and occasional suffocation, skin itch…

Immuno GD-poly is completely natural product, which stimulates the immune system to:

Prevent the allergy

(immuno GD-poly protects the cell, prevents the release of histamine and reaction of allergens)

In the case of allergy

It is soothing the symptoms

(suffocation, sneezing, watery nose, reddishness, itchy eyes).

C

Zašto IMMUNO GD POLY

Immuno GD-poly je JEDINI preparat koji je dodatno obogaćen polisaharidima, koji uz triterpene i organski germanijum najsnažnije deluju protiv alergije.

C

Immuno GD-poly sadrži preko 200 bioaktivnih supstanci medicinske pečurke Ganodermae lucidum koje regulišu i balansiraju reakciju organizma na uzročnike alergije.

C

KOME SE PREPORUČUJE

Preporučuje se preventivno korišćenje preparata Immuno GD-poly tri nedelje pre očekivanog delovanja uzročnika alergija.

C

Immuno GD-poly se posebno preporučuje osobama alergičnim na polen, ambroziju, prašinu, kod alergijske astme, sinuzitisa, bronhitisa i alergijske kijavice.

Immuno GD-poly sprečava oslobađanje histamina koji je osnov svake alergijske reakcije. Zato se i preporučuje pre svega kod alergija na ambroziju, polen, kod alergijskog bronhitisa, bronhijalne astme i alergijskog sinuzitisa.

Ispitivanja u kliničkim studijama i primena u praksi pokazali su da dolazi do smanjenja ili čak potpunog nestanka simptoma alergija kao što su gušenje, peckanje u grlu, curenje providnog sekreta iz nosa, podbule i suzne oči i konstanto kijanje.

Kod bronhitisa u 99% slučajeva dolazi do poboljšanja postojećeg stanja, a u čak 60% i do potpunog oporavka. Mehanizam dejstva preparata je objašnjen na molekularnom nivou, a svodi se na blokadu oslobađanja histamina. Uloga histamina je centralna, on je okidač koji pokreće niz reakcija koje dovode do pojačanja imunog odgovora organizma i posledično pojave alergije.

GARANCIJA se odnosi samo na SEZONSKE ALERGIJE: polenske kijavice, alergije na ambroziju, alergije na trave i drveće.