Osećao sam se nemerlijvo bolje u odnosu na ranije: nije mi više nos curio i nije bio zapušen, a kijanje je u potpunosti nestalo. Ove godine alergije nema, jer sam počeo na vreme da pijem Immuno GD-poly.

Alergija na trave i drveće
Muškarac 38 godina

Iskustvo

4.6

2872 rsd – cena za 1 kutiju
6462 rsd – cena za 3 kutije [-25%]

Bez rizika – Garnatujemo poboljšanje ili vraćamo novac
Besplatna isporuka. Plaćanje pri preuzimanju.

PORUČI IMMUNO GD POLY
ZA SEZONU BEZ ALERGIJE

Jača vaš imunitet i sprečava napade sezonskih alergija. Potpuno prirodni proizvod koji blagotvorno deluje na vaskularni sistem.

Uživajte u proleću bez ograničenja!
Za sezonu BEZ ALERGIJE!

Uživajte u prirodi! Bez simptoma alergije.

Svi koji pate od alergija znaju koliko ona može biti naporna i neprijatna: uporno kijanje u napadima, suzenje, crvenilo i otok očiju i kapaka, nesnosan svrab i peckanje, curenje, svrab i začepljenost nosa, suvi kašalj, otežano disanje uz „zviždanje“, svrab kože itd.

Prednosti korišćenja Immuno GD-poly kapsula:

N

Pomaže kod ALERGIJE

  • da se smanji rizik za nastanak alergije
  • da se smanje tegobe ukoliko se alergija javi (kijanje, suzenje, crvenilo i otok očiju i kapaka, nesnosan svrab i peckanje, curenje, svrab i začepljenost nosa, suvi kašalj, otežano disanje itd.)
N

Jača IMUNITET

  • dodatno obogaćen prečišćenim polisaharidima koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.
  • preko 200 bioaktivnih supstanci (polisaharidi, organski germanijum, vitamini B, C, D…) iz Ganoderma lucidum gljive pomažu u imunomodulatornom, antiviralnom, antioksidantnom i antizapaljenskom delovanju.
  • potpuno prirodni preparat na bazi Ganoderma lucidum gljive koja se koristi za jačanje imunog sistema.
  • pomaže u sprečavanju gripa i prehlade, kao i kontroli hroničnih virusnih infekcija: herpes, koksaki, citomegalovirus, mononukleoza, hepatitis itd.
N

Čuva zdravlje KARDIOVASKULARNOG SISTEMA

“Pre 10 godina sam prvi put dobila simptome alergijske… i to nisam mogla da funkcionišem. Od kada koristim Immuno GD-poly, svi simptomi su mi nestali nestali… Tako da… Kada krene lepo vreme odmah izađem napolje i igram tenis ili vozim bicikl…”

SPECIJALNA PONUDA

N

Besplatna isporuka na željenu adresu kurirskom službom.

N

25% popusta za kupovinu 3 kutije proizvoda.

N

Garancija na uspešno delovanje

Dostavićemo vam proizvod na željenu adresu uz garanciju da ćemo vam vratiti novac ukoliko se proizvod ne pokaže dovoljno efikasnim. Garancija se odnosi samo na sezonske alergije kao što su polenska kijavica, alergija na ambroziju, alergija na trave i drveće. Da biste ostvarili pravo na garanciju potrebno je koristiti proizvod Immuno GD-poly najmanje 3 nedelje pre očekivanog delovanja uzročnika alergija, kao i kontinuirana upotreba od minimum 3 meseca. Garanciju na uspešnost delovanja Immuno GD-poly preparata dajemo na osnovu 57.324 zadovoljnih korisnika bez neželjenih efekata. 

Preporučujemo vam da isprobate Immuno GD-poly bez ikakvog rizika.

Poručite sada svog saveznika u borbi protiv alergije!

Immuno GD-poly

(60 kapsula)

Cena: 2872 rsd

~ Akcija 25% POPUSTA~
3 kutije Immuno GD-poly
(180 kapsula)
Cena: 6462 rsd
(ušteda 2154 rsd)

    Da biste završili porudžbinu morate prihvatiti politiku privatnosti.

    Prihvatam politiku privatnosti