Dejstvo

Immuno GD-poly je potpuno prirodni preparat koji reguliše aktivnost imunog sistema štiteći organizam od mnogih oboljenja.

Immuno GD-poly kapsule sadrže ekstrakt gljive Ganoderma lucidum sa preko 200 biološki aktivnih supstanci: polisaharidi, triterpeni, organski germanijum, nukleozidi, aminokiseline, sterolna jedinjenja.

Brojna pretklinička i klinička istraživanja su pokazala imunomodulatorno dejstvo ovih bioaktivnih jedinjenja. Upravo zbog imunomodulatornog dejstva Immuno GD-poly kapsule imaju sposobnost finog i preciznog podešavanja imunog odgovora. U stanjima smanjene aktivnosti imunog sistema povećavaju imuni odgovor, dok u stanjima prenaglašenog imunog odgovora, snižavaju imunu aktivnost.

Immuno GD-poly pomaže kod:

Alergija

Jačanja imuniteta (Infekcije i virusi)

Oštećenja jetre

SPREČAVANjE ALERGIJA

Svi koji pate od alergija znaju koliko ona može biti naporna i neprijatna: uporno kijanje u napadima, suzenje i svrab očiju, curenje i svrab nosa, začepljen nos, uporan suvi kašalj, otežano disanje uz ”zviždanje” i povremeno gušenje, svrab kože…

Immuno GD-poly je potpuno prirodan preparat koji regulacijom imunog odgovora pomaže da se:

  1. Spreči pojava alergije
    (Immuno GD poly štiti ćeliju, sprečava oslobađanje histamina i vezivanje  alergena)
  2. Ukoliko se alergija javi, pomaže da se uklone tegobe
    (gušenje, kijanje, peckanje u grlu, curenje vodenastog sekreta iz nosa, crvenilo i svrab očiju).

Immuno GD-poly sadrži preko 200 bioaktivnih supstanci medicinske pečurke Ganodermae lucidum koje regulišu i balansiraju reakciju organizma na uzročnike alergije.

Immuno GD-poly je JEDINI preparat koji je dodatno obogaćen polisaharidima, koji uz triterpene i organski germanijum najsnažnije deluju protiv alergije.

Preporučuje se preventivno korišćenje preparata Immuno GD-poly tri nedelje pre očekivanog delovanja uzročnika alergija.

Immuno GD-poly se  posebno preporučuje osobama alergičnim na polen, ambroziju, prašinu, kod alergijske astme, sinuzitisa, bronhitisa i alergijske kijavice.

GARANCIJA se odnosi samo na SEZONSKE ALERGIJE: polenske kijavice, alergije na ambroziju, alergije na trave i drveće.

 Immuno GD-poly sprečava oslobađanje histamina koji je osnov svake alergijske reakcije. Zato se i preporučuje pre svega kod alergija na ambroziju, polen, kod alergijskog bronhitisa, bronhijalne astme i alergijskog sinuzitisa.

Ispitivanja u kliničkim studijama i primena u praksi pokazali su da dolazi do smanjenja ili čak potpunog nestanka simptoma alergija kao što su gušenje, peckanje u grlu, curenje providnog sekreta iz nosa, podbule i suzne oči i konstanto kijanje.

Kod bronhitisa u 99% slučajeva dolazi do poboljšanja postojećeg stanja, a u čak 60% i do potpunog oporavka. Mehanizam dejstva preparata je objašnjen na molekularnom nivou, a svodi se na blokadu oslobađanja histamina. Uloga histamina je centralna, on je okidač koji pokreće niz reakcija koje dovode do pojačanja imunog odgovora organizma i posledično pojave alergije.

Usled oslabljenog imuniteta vrlo često se javljaju grip, prehlade, ali i druge mnogo ozbiljnije infekcije kao što su herpes, citomegalovirus, virus mononukleoze, koksaki i drugi. Zbog toga je izuzetno važno da imamo jak imuni sistem kako bi se naš organizam uspešno odbranio.

Immuno GD-Poly je potpuno prirodni preparat koji se koristi za jačanje imunog sistema.

Immuno GD-poly se proizvodi od najcenjenije medicinske pečurke Ganoderme lucidum.

Sadrži preko 200 bioaktivnih supstanci (polisaharide, triterpene, organski germanijum, nukleozide i dr.) koje snažno deluju na jačanje imunog sistema.  Ono što posebno izdvaja Immuno GD-poly je to što je obogaćen polisaharidima koji najsnažnije pojačavaju odbranu organizma.

Immuno GD-poly stimuliše funkciju i aktivnost ćelija imunog sistema neophodnih za odbranu organizma od različitih mikroorganizama. Pod uticajem bioaktivnih jedinjenja dolazi do aktivacije ćelija odbrambenog sistema, kao što su makrofagi, T-limfociti, B-limfociti, NK-ćelije, dendritske ćelije i druge antigen prezentujuće ćelije. Dolazi do povećane produkcije citokina (proteini koje sekretuju ove ćelije i koje su značajne za njihovu funkciju).

Kada organizam dođe u susret sa virusom ili bakterijom, polisaharidi iz preparata Immuno GD-poly povećavaju broj ćelija imunog sistema, tako da one mnogo brže prepoznaju virus i bakteriju, vezuju ih za sebe i uništavaju. Samim tim smanjuje se mogućnost nastanka infekcije i bolesti.

Immuno GD-poly pomaže da se pojača imunitet, spreči grip i prehladu i kontrolišu hronične virusne infekcije: HERPES, KOKSAKI, CITOMEGALOVIRUS, MONONUKLEOZA, HEPATITIS i dr.

Immuno GD-Poly je dijetetski suplement koji je detaljno proučen i bezbedan za upotrebu.

 

OZDRAVLjENjE JETRE

Immuno GD-poly se preporučuje i osobama sa oštećenjem jetre, nastalim usled delovanja različitih faktora (hemijskim, fizičkim, biološkim i ostalim agensima).

Immuno GD-poly deluje na obnavljanje funkcije i oporavak ćelija jetre.

Immuno GD poly, koji je dodatno obogaćen polisaharidima, ubrzava “ čišćenje “ jetre od svih toksičnih materija.

Polisaharidi deluju na ozdravljenje plemenitih ćelija jetre, podstiču enzimske sisteme jetre (citohrom p450, superoksid dismutazu), a smanjuje aktivnost enzima koji stimulišu stvaranje fibroznog tkiva u jetri.

Na ovaj način, polisaharidi iz preparata Immuno GD-poly pomažu ozdravljenju jetre, očuvanju njene građe i funkcije i sprečavaju njena dalja oštećenja.

  •     Kontrolišu destrukciju ćelija.
  •     Eliminišu i uklanjaju akumulirane toksine.
  •     Pomažu u čišćenju od slobodnih radikala.