Pomoć kod ALERGIJE

Svi koji pate od alergija znaju koliko ona može biti naporna i neprijatna: uporno kijanje u napadima, suzenje, crvenilo i otok očiju i kapaka, nesnosan svrab i peckanje, curenje, svrab i začepljenost nosa, suvi kašalj, otežano disanje uz „zviždanje“, svrab kože itd.

Immuno GD-poly je potpuno prirodan preparat čiji aktivni sastojak pomaže da se:

SMANJI RIZIK ZA NASTANAK ALERGIJE

Ukoliko se alergija javi

POMAŽE DA SE SMANJE TEGOBE

C

Zašto IMMUNO GD-POLY

Immuno GD-poly je JEDINI preparat koji je dodatno obogaćen prečišćenim polisaharidima, koji uz triterpene i organski germanijum povoljno deluju kod alergija.

C

Immuno GD-poly sadrži preko 200 bioaktivnih supstanci medicinske pečurke Ganoderme lucidum koje regulišu i balansiraju reakciju organizma na uzročnike alergije

C

KOME SE PREPORUČUJE

Posebno se preporučuje osobama alergičnim na polen, ambroziju, prašinu, kod alergijske astme, sinuzitisa, bronhitisa i alergijske kijavice.

C

Za najbolje rezultate, preporučuje se korišćenje proizvoda Immuno GD-poly 3 nedelje pre očekivanog delovanja uzročnika alergija i kontinuirana upotreba od minimum 3 meseca

Kako Ganoderma lucidum deluje kod alergije?

U osnovi svake alergijske reakcije nalazi se histamin. Histamin je supstanca koja se nalazi u ljudskom organizmu i pretežno se formira u ćelijama koje se zovu mastociti. Ove ćelije proizvode histamin kao deo imunološkog odgovora na prisustvo stranih tela, alergena, kao što su npr. polen, prašina,  dlake kućnih ljubimaca i drugi. Iako oni deluju sasvim bezopasno, organizam ih prepoznaje kao neprijatelja i aktivira sistem odbrane, tako što šalje signal mastocitima da oslobode histamin. Nakon otpuštanja u krvotok, histamin uzrokuje reakcije koje zovemo alergijom.

Ganoderma lucidum (triterpeni koji se nalaze u njoj uz druge bioaktivne supstance) deluje na organizam tako što sprečava oslobađanje histamina. Redovnim uzimanjem, po mogućstvu pre nego što se očekuje delovanje uzročnika alergija (polen određenih biljaka i drugi), ona pomaže da se smanji rizik za nastanak alergija. Ukoliko se alergija već javi pomaže da se značajno ublaže ili otklone alergijske reakcije.

GARANCIJA se odnosi samo na SEZONSKE ALERGIJE: polenske kijavice, alergije na ambroziju, alergije na trave i drveće.