AKCIJA 20% POPUSTA!

Poručite 3 kutije Immuno GD-Poly preparata i ostvarujete popust od 25%. Ušteda od 2154 din! Umesto 8616 din platićete 6462 din!

GD-Poly pomaže kod:

ALERGIJA

INFEKCIJA

OŠTEĆENJA JETRE

Požurite! Akcija traje još:

Muči vas alergija?

ISKUSTVA KORISNIKA

“Još 1996 godine mi se prvi put javila alergija. Najpre samo kao curenje nosa, a zatim su se tegobe pogoršavale , kijavica, crvenilo i svrab očiju. A nakon toga mi je bilo još gore jer sam imao osećaj da svi problemi silaze u grlo. Pokušavao sam na razne načine da rešim problem – tablete, sprejevi protiv alergije i dr . Ipak, posle stanje mi se nije popravljalo. Čak sam imao osećaj da mi se od sprejeva nos još više zapuši i kompletno zatvori. Čuo sam za Immuno GD-poly i počeo da ga koristim kada su se tegobe već uveliko javile. U toku prve kutije sam osetio poboljšanje, a ispio sam do kraja sezone ukupno četiri pakovanja. Osećao sam se nemerlijvo bolje u odnosu na ranije: nije mi više nos curio i nije bio zapušen, a kijanje je u potpunosti nestalo. Ove godine alergije nema, jer sam počeo na vreme da pijem Immuno GD-poly … ”

Muškarac. Dijagnoza: Alergija na korove – Ambroziju

“Mučim se sa alergijom već 15 godina. Uzimao sam razne lekove, ali mi ništa nije pomagalo. Pre nekih deset godina sam čak išao u Klinički centar da primam vakcine da bi postao otporan, ali mi to nije pomoglo. Najgore mi je tamo negde od 15. avgusta i tokom čitavog septembra, kada tegobe postaju nepodnošljive. Naizmenično curenje nosa i zapušenost … Jak svrab očiju i kijavica … Zbog toga se uvek trudim da u to vreme odputujemo na more . Prošle godine sam čuo za Immuno GD-poly prvo na tv-u, a onda i u novinama pa sam pozvao i poručio preparat. Počeo sam mesec dana ranije i sezonu proveo gotovo bez tegoba. Kijavica, i svrab očiju su u potpunosti izostali. I samo sam s vremena na vreme ujutro osećao blagu zapušenost nosa. Rešio sam da ove godine krenem još ranije da bi u potpunosti rešio svoje probleme …”

Žena. Dijagnoza: Alergija na polen

Saveti za sigurnost pri narudžbi i kupovini
– Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
– Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
– Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
– Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
– Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
– Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
– Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:
Požurite! Akcija traje još:

Cena jedne kutije: 2872 rsd
25% popusta na poručene 3 kutije

Popunite formu i iskoristite akciju!

Da biste završili porudžbinu morate prihvatiti politiku privatnosti.